Penali care nu mai apucă paltonul

  • Scris de Stavri
  • Accesări: 1418

porc imbracatLa ce babardeli aplică procurorii în zilele noastre, așa...frumos, elegant, cât de cât, îmi pare rău dar unii penali nu vor mai apuca paltonul. Pentru ăia mai proști- adică nu îi prinde toamna.
Toată lumea e speriată, nimeni nu mai măcăne.
Pe ici pe colo se mai aude câte un schelălăit de milițian speriat, dar nimic serios.
Porchoțul plânge scriind plângeri și adoarme îmbrăcat pe unde apucă (vezi foto). Îl mai alină un ofițer de la BCCO atât de șocat încât râde de nebun așteptând să se ducă la pușcărie.
Până și noi, ăștia de am refuzat să prestăm sex oral, ne uităm mirați, că nu ne așteptam să prindem astfel de vremuri. Azi, performanța în media se simte un pic și pe piața de publicitate. Sclaveții cu ziarele lor citite de 15 gorobeți o iau în bot. S-au dus pe p... contractele de zeci de milioane venite așa, din senin.
Purtătorii de legitimație de presă care au un rahat de site și trăiesc din pupat dosuri pe 3-400 de lei nu mai cerșesc, de frică. Până și cel mai retardat purtător de legitimație de presă din istoria Prahovei e speriat. Atât de speriat că face o poză și apoi vorbește cu câinii. Mă rog, cu unii cu nume de câine...

Comentarii   

#2 catalin stavri 03-07-2015 20:20
chiar mi-era dor de tine, hapciupaliticule. credeam ca ai crapat, naibii, de nu ai mai dat niciun semn.
pana si militienii ma intrebau unde ai disparut. asa ca iti fac aici coltisorul tau. :))
pentru cine nu stie, e vorba de fane brutalu'
Citat
#1 Leprosul 29-06-2015 20:06
Incorect spus ,,măcăne''. Fiind vorba de Prahova, este vorba de croncănit.În rest, neluând în discuție talentul de scriitor (nu te agita, că nu ești vreo valoare), cu acest stil de blogging te vei îngrășa rapid. Exact ca un cartof plantat în cimitirul de baroni.
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează